Ik wil aan het werk

Participatiewet
Ben je op zoek naar werk en merk je dat je hierbij extra ondersteuning nodig hebt? De Participatiewet biedt mogelijkheden. De wet is er voor werkzoekenden mét en voor werkzoekenden zonder uitkering. Uitgangspunt is dat je extra ondersteuning nodig hebt om de arbeidsmarkt op te komen of om daar te blijven.

Werkfit worden
Presikhaaf Bedrijven luistert graag naar jouw verhaal en kan je uitleggen welke mogelijkheden passen bij jouw situatie. Soms betekent dat doorverwijzing naar een andere organisatie, soms kan Presikhaaf Bedrijven iets voor je betekenen. Wij bieden bijvoorbeeld het traject Werkfit aan. Hierbij wordt jouw persoonlijke situatie in kaart gebracht en krijg je een traject aangeboden om jou – de naam zegt het al – weer fit voor de arbeidsmarkt maakt. Wil je weten wat Werkfit inhoudt? Klik hier.

Werkervaring opdoen
Het uiteindelijke doel van de Participatiewet is om mensen passend werk te laten doen bij een reguliere werkgever in hun regio. Op de weg hier naartoe kan het opdoen van werkervaring bij Presikhaaf Bedrijven of een werkgever uit ons netwerk, zinvol zijn. Je krijgt dan begeleiding door een trajectcoach. Ook als je eenmaal werk hebt gevonden, kun je je kwaliteiten verder ontwikkelen met onze hulp.

Ervaringen
Veel werknemers gingen je voor om met ondersteuning van Presikhaaf Bedrijven aan de slag te gaan. De sectoren waarin ze werken zijn heel divers: industrie (verpakken, montage- of productiewerk), stads- en groenonderhoud, tuinbouw, detailhandel, dienstverlening, logistiek, schoonmaak, horeca en zorg- en welzijn.
Benieuwd naar de ervaring van medewerkers die je voor gingen? Lees ze hier!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op, wij helpen je graag.

op pagina begeleiding