Ik zoek een baan

Ben je op zoek naar werk en wil je hierbij ondersteuning? Presikhaaf Bedrijven helpt je graag bij het zoeken van een passende en leuke baan. Hierbij gaan wij uit van jouw mogelijkheden en houden rekening met eventuele beperkingen. De nieuwe Participatiewet heeft een aantal ondersteunende middelen, waarvan je gebruik kunt maken. Wij kennen de mogelijkheden van de Participatiewet als geen ander en kunnen je hierbij heel goed helpen.

Werkplekken
Bij ons of bij een werkgever in de regio is het mogelijk om werkervaring op te doen, desgewenst met begeleiding door een jobcoach of werkcoach. Soms is eerst een werkfit-traject van de afdeling (Arbeids-)diagnose, Advies en Training nodig. Deze trajecten bieden wij op maat. Tijdens het werk bieden wij tal van scholingsmogelijkheden, om je kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Sectoren
Er zijn tal van sectoren waarin je kunt werken: industrie (verpakken, montage of productiewerk), stads- en groenonderhoud, tuinbouw, detailhandel, dienstverlening, logistiek, schoonmaak, horeca en zorg- en welzijn.

Benieuwd naar de ervaring van medewerkers die je voor gingen? Lees ze hier!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op, wij helpen je graag.

op pagina begeleiding