Ik heb een personeelsvraag

Ik zoek personeel
Heeft u één of meerdere functies die u (tijdelijk) wilt laten invullen? Presikhaaf Bedrijven beschikt over een groot bestand arbeidsgekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Aan de hand van een functieprofiel dat u opstelt, selecteren wij kandidaten die hieraan voldoen. Vervolgens kunnen deze kandidaten op gesprek komen, al dan niet met begeleiding vanuit Presikhaaf Bedrijven. Afhankelijk van uw vraag zijn er mogelijkheden voor:

Individuele detachering                       Groepsdetachering                              Stageplek
                                          

Wilt u graag contact met één van onze accountmanagers?
Of wilt u liever direct een vacature aanmelden? Voor het lezen van ervaringen van werkgevers die u voorgingen, klik hier.

Ik zoek een re-integratietraject  
Iemand die een tijd(je) uit het arbeidsproces is geweest, kan soms hulp nodig hebben om in dat proces terug te keren. Presikhaaf Bedrijven biedt diverse trajecten aan om mensen weer werkfit te maken. Dit doen wij in opdracht van gemeenten, het UWV of reguliere werkgevers.

 

 

De mogelijkheden die wij bieden zijn:
Re-integratietrajecten 2e spoor
Werkfit-trajecten
Scholing en ontwikkeling

Wist u dat…
Presikhaaf Bedrijven samen met Iriszorg het project ‘de Brug’ heeft opgezet? Hier wordt dak- en thuislozen door activering en re-integratie een weg terug geboden naar een volwaardige plek in de samenleving. Lees meer